“Hüppelaud” annab Sulle võimaluse saada leiutajaks ning teha nädalaga valmis käegakatsutav toode!

Elu meie ümber muutub nii kiiresti, et täna koolis õpitust ei pruugi homme laias maailmas enam piisata. Tundmatutes olukordades tuleb kiiresti mõelda ja pidevalt juurde õppides neid olukordi lahendada. Kaasaegse tehnoloogia abil võib igaüks mõelda globaalselt, aga väärtust luua lokaalselt. Eesti ongi selleks parim koht, just nüüd ja praegu!

Suvekooli on oodatud registreeruma kõik Eesti koolide 7.-12. klassi õpilased, kes tunnevad huvi uute tehnoloogiate vastu ning tahavad nädalase programmi jooksul tiimitöö vormis mõelda välja lahendusi probleemidele elust enesest.

Osalemine on õpilastele tasuta (sh toitlustus), vajadusel tuleb ise katta vaid majutuskulu.

Loe lisa SIIT! ja registreeru.

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.